Spanplafonds Edivan Ham (Limburg): de juiste keuze in vals plafond

Spanplafonds limburg

Spanplafonds: de snelste stap naar een nieuw plafond!

Een nieuw plafond zonder stof en stress? Daar heeft Edivan in Ham (Limburg) hét antwoord op: een spanplafond laten plaatsen! Daar hoeft u niet eens uw oude plafond voor te verwijderen of een week elders te kamperen. Zonder kap- en breekwerk kunnen wij uw spanplafond immers eenvoudigweg over uw bestaande plafond plaatsen, vaak al op één dag. Zo leent dit valse plafond zich perfect voor een knappe renovatie, maar ook in nieuwbouw geniet u in een handomdraai van een prachtig eindresultaat. 

Wij plaatsen spanplafonds in Ham, Beringen, Balen, Tessenderlo, Leopoldsburg en overal in Limburg, aan een uitstekende prijs/kwaliteit.

Contacteer ons

Clipso spanplafond: hoge kwaliteit

Met een jarenlange ervaring kiest Edivan resoluut voor spanplafonds van het gepatenteerde Clipso van Zwitserse makelij: duurzame kwaliteit gegarandeerd, voor decoratie en renovatie, voor comfort en esthetica. Wij zetten enkele voordelen op een rij:

✓ Akoestisch, geluiddempend, warmte-isolerend, brandvertragend

Dankzij het revolutionaire materiaal kan tot 90% van lawaai opgevangen worden. Een maximum aan akoestisch en thermisch comfort! Clipso spanplafonds werken bovendien brandvertragend.

✓ Uiterst duurzaam

Een Clipso spanplafond is opgebouwd uit polyester met een polyurethaan coating (zonder pvc) en gaat quasi een leven lang mee.

✓ Clipso design

Clipso spanplafonds worden met digitale technologie gedrukt. U hebt de keuze uit een standaard spanplafond, standaard spanplafond in kleur en translucent spanplafond. Ook bedrukking is mogelijk.

✓ Naadloze plaatsing

We kunnen tot 5,10 meter naadloos plaatsen, zonder lasnaden. Geen barsten of scheuren in een geplaatst spanplafond.

✓ Proper, onderhoudsvriendelijk

Snel en geurloos, zonder uw meubelen of planten te verplaatsen. Uw spanplafond is zeer hygiënisch, makkelijk afwasbaar, stofwerend en antistatisch. U hoeft uw plafond bovendien nooit meer te verven!

✓ Verlichting

Spots inbouwen of andere verlichting? Het kan probleemloos geïntegreerd worden in een Clipso spanplafond.

Een spanplafond van Clipso maakt uw oude, versleten, gebarsten of donkere plafond weer als nieuw. Contacteer Edivan voor het plaatsen van een vals plafond in Ham, Beringen, Balen, Tessenderlo, Leopoldsburg of verder in Limburgen sta te kijken van het eindresultaat!


Meer informatie over spanplafonds regio Limburg en erbuiten?